Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kulcs másolás képes leírás - Hevederzár - szerelés, javítás.tlap.hu
részletek »

Kulcs másolás - Hevederzár - szerelés, javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevederzar.tlap.hu » Kulcs másolás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Autókulcs Másolás Pécs

Autókulcs Másolás Pécs

Autókulcs másolás Pécs Vállaljuk gépjárművek kulcsainak másolását, készítését teljes körű szerviz szolgáltatásunk keretében, 24 órás ügyeleti jelleggel. Vállaljuk továbbá távirányítók programozását, javítását, átalakítását. Elveszett kulcsok letiltása, autózárak javítása, új kulcsok készítése, zárak átprogramozása. Vállaljuk továbbá gépjárművek roncsolásmentes nyitását, a legmodernebb európai és amerikai technológiákkal, garantáltan sérülésmentesen. Bezárta autókulcsát a gépjárműbe? Hívjon minket!

Gravirozás és Kulcsmásolás

Gravirozás és Kulcsmásolás

Több, mint 2000 féle cilinder kulcs, régi és új típusú tollas kulcsok, kész számozott kulcsok keleti és nyugati típusú autókulcsok, Immobilizeres autókulcsok, spéci keresztkulcsok, lakat, postaláda és szekrénykulcsok, díszes vitrinkulcsok készítése régi zárakhoz, motorzárakhoz elhagyott kulcsok pótlása, patkózárakhoz kéttollas elhagyott kulcsok pótlása, egytollas fogazott lővér félbiztonsági zárakhoz elhagyott kulcs pótlása, társasházi kulcskészlet megrendelésénél, zárak, zárbetétek, lakatok

Korszerű Kulcsmásoló

Korszerű Kulcsmásoló

Korszerű kulcsmásológépeink segítségével szinte minden kulcsfajtát le tudunk másolni, akár egy egyszerű Elzett kulcsról, akár speciális(pontfuratos) Abus, vagy Tesa kulcsról legyen szó. Kulcsmásolás mellett. képzett szakembereink zár alapján is tudják pótolni, az elveszített autókulcsát. Kulcsaink között megtalálhatóak: egyszerű lakáskulcs, biztonsági kulcs, különböző tollaskulcsok, lakatkulcs, páncélszekrény kulcs, pontfuratos lakáskulcs, keresztkulcsok,autókulcs, speciális laponmart autókulcs, ford kulcs, bicskakulcs, immobilizeres (transponderes) autókulcs, stb

Kulcskészítés zár alapján

Kulcskészítés zár alapján

Mindenféle autó, lakás, játékgép, immobilizeres kulcsok másolása, szinte minden típushoz! Kulcskészítés zár alapján. Keleti és nyugati autók nyitása kulcs nélkül! Autózárak és gyújtáskapcsolók javítása. A gyári mérettel megegyez&ilde; kulcsot tudunk készíteni számítógépes program segítségével, az elveszett ill. kopott kulcsokról, kulcskód vagy zár alapján. Így megelőzhető a zárak és gyujtáskapcsoló cseréje, ami jelentősen olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a probléma megoldását. Nem kell mást tennie csak hozza be hozzánk a zárat, vagy gyujtáskapcsolót, és mi elkészítjük hozzá a gyári mérettel megegyező kulcsot. Ha az autó vagy motorkerékpár gyári immobilizerrel gyártott, akkor egyeztessen velünk, és mi tájékoztatjuk még mire van szükség ahhoz, hogy az immobilizeres kulcsot is el tudjuk készíteni, zár illetve adat tároló alapján.

Kulcsmásolás - Hevederzár

Kulcsmásolás - Hevederzár

Kulcsmásolás (lakás, jármű, páncélszekrény és minden egyéb speciális zárhoz), kulcskészítés zár után is a fentiekhez zárbetétek, lakatok egységesítése, programozás főkulcs rendszerbe, zárjavítás (lakás, jármű, páncélszekrény és minden egyéb speciális zár), szakszerű rongálásmentes zárnyitás, elektromos távvezérlés rádió vagy mobiltelefon segitségével, lakás automatizálás, nyíló- és tolókapu automatizálás, közelítőkártyás és pinkódos zárrendszerek, beléptetők kiépítése, video kaputelefon beszerelése. Errebi nyerskulcs-kereskedés (kulcsmásolók részére), élezés (kések, ollók, darálók, ipari szeletelőtárcsák, korcsolya stb.), réz küszöbsínek készítése méretre (polírozva), gravírozás (fémbe, műanyagba A3-as méretig) cipő gyorsjavítás, kisebb alkatrészek esztergályozása, marása, és még sok egyéb apróbb szolgáltatás Üzletünkben a fenti szolgáltatásaink anyagai megvásárolhatóak, mint pl. zárak lakatok és egyéb szerelvények, az elektronikai berendezéseket megrendelésre, igényének megfelelően kedvező áron beszerezzük

Hirdetés
Kulcsmásolás -Tollaskulcsok

Kulcsmásolás -Tollaskulcsok

Hosszú évek munkájának eredményeként ma már rendelkezünk a legtöbb kulcs másolásához szükséges gépekkel és nyers kulcsokkal. Folyamatosan bővítjük a készleteinket, így akár kínai lakatokhoz is könnyen tudunk kulcsot másolni. Mi nem felejtettük el, hogy a kulcsmásolás is egy szakma. A kulcsmásolás minősítése a gyorsaság és pontosság alapján történik. Ma már természetes, hogy a kulcsmásoló gép határozza meg a pontosságot. Egy jó kulcsmásoló pedig rendelkezik a nyers kulcs készlettel, ezzel garantálván a gyors kulcsmásolást. Mi ezek köré építettük fel a kulcsmásolást, mint szolgáltatást.

Kulcsmásolás Budapesten

Kulcsmásolás Budapesten

Kulcsmásolás a legjobb minőségben! XXI. századi technológiával. ? Gyári, első osztályú, minőségi nyerskulcsokból. ? Profi gépparkkal. ? Számítógép vezérelt, legújabb fejlesztésű, olasz Silca, kulcskészítő gépeinkkel. ? Egyes típusokat kódkártya alapján készítünk. ? Szakképzett, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező és precíz kulcsmásolóinkkal. ? Hibátlan és kifogástalan minőségben. Kulcsmásolás garanciával! Versenyképes áron! Mennyiségi árkedvezmény! Megkérdeztük, hogy miért minket választanak a vevőink: Mert mi nem rontjuk el! Hol? Budapesten a II. kerület Margit körút 54. szám alatti üzletünkben és Budapesten a XI. kerület Fehérvári út 24. szám alatti üzletünkben. Milyen kulcsot? ? Bármilyen kulcsot, a legjobb minőségben. ? A piacon forgalomban lévő minden fajtát. ? A másolás ellen védett, kódkártyás kulcsokat is. A legfontosabb típusok: ? Lakás ? Autó ? Immobilizer es (Fehérvári úti üzletünkben) ? Pontfuratos ? Laponmart ? Kódkártyás ? Kéttolú ? Széf ? Spec iális is! A legfontosabb márkák: ? BKS, Mul-T-Lock, Keso, Elzett, Tesa, Titan, VBH, Basi, Mottura, Evva, Mauer, SIB, JMA, Silca Fő és vezérkulcsos rendszerek, zárbetétek átkódolása, egyforma zárlatú rendszerek...

Kulcsmásolás Budapesten

Kulcsmásolás Budapesten

Üzletünk több mint 20 éve foglalkozik kulcsmásolással és gravírozással. Modern kulcsmásoló berendezéseken készítjük el új pótkulcsát. A kulcsmásolás a helyszínen megvárható. Tevékenységi körünkbe tartozik még : névtábla gravírozás, öngyújtó töltés és javítás, köszörülés és a nyomtató patronok és tonerek utántöltése. Kések, ollók, fűnyíró pengék, húsdaráló kések élezése. Autó és lakás kulcsok másolása kedvező árakkal.

Kulcsmásolás különféle zárakhoz

Kulcsmásolás különféle zárakhoz

Újdonság: gyári távirányítású immobilizeres(chip-es)kulcsok másolása, programozása (elveszett kulcsok törlése, újraindítása), chip-pel ellátott kulcsok másolása és készítése, kulcsmásolás szinte minden típushoz: ford, vw, stb. Kulcskészítés zár ill. kód alapján, zárak egyesítése, javítása, forgalmazása, műszaki gépkocsinyitás roncsolásmentesen,távirányító javítás. Motor, robogó: gyújtáskapcsoló, tank és kofferzár kulcsmásolása és készítése.

Hirdetés
Kulcsmásolás, hevederzár betét

Kulcsmásolás, hevederzár betét

Webáruház, amely elsősorban zárbetétek, zárak forgalmazásával foglalkozik. Zárbetétekből egyedülállóan széles a kínálatunk mind méret, mind típusválaszték tekintetében. Kiegészítő szolgáltatásaink által, azonos kulccsal működő zárbetétek, lakatok is elérhetőek, minden típus rendelhető kulcsmásolás sal együtt.

Kulcsmásoló és Zárszaküzlet

Kulcsmásoló és Zárszaküzlet

Minden féle kulcsmásolás. Kulcsmásolást minőségi import alapanyagokkal végezük. Zárbetétek forgalmazása az alapmodellektől a csúcskategóriás zárbetétekig. Alapméretű, szimetrikus és asszimetrikus méretek teljes választáka. Különböző árfekvésű hevederzárak forgalmazása, többféle méretben, valamint hevederzárak tartozékok teljes választéka.

Zsozsó Kulcsmásoló

Zsozsó Kulcsmásoló

Az üzletek legfontosabb szolgáltatási a következők: kulcsmásolás, névjegykártya készítés, bélyegzőkészítés, cipőjavítás, élezés, gravírozás, feliratozás, függönyszegés, extra javítások és diplomamunka kötés. Helyben megvárható: kulcsmásolás és névjegykártya készítés. 24 óra alatt készül el: bélyegző, cipő, cipzár és élezés. 48 óra alatt készül el: gravírozás és feliratozás. Több nap alatt készül el: diplomamunka kötés, extra javítások és függönyszegés.

Tuti menü