Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb zárak forgalmazója képes leírás - Hevederzár - szerelés, javítás.tlap.hu
részletek »

Egyéb zárak forgalmazója - Hevederzár - szerelés, javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevederzar.tlap.hu » Egyéb zárak forgalmazója
Keresés
Találatok száma - 8 db
Abus biztonsági zárak

Abus biztonsági zárak

Minőségi termékek minőségi gyártás által. Ez a mérce jellemzi az abus összes termékét és gyáregységét. Kizárólag a megfelelő gyártás segítségével lehet elérni és évtizedeken keresztül biztosítani a kitűnő termékminőséget. Az abus csoport egy globálisan működő vállalat, amely világszerte az adott piacnak megfelelő termékválasztékkal látja el vevőit. A gyártás kihasználja az adott piacok sajátosságai, illetve a németországi gyárak által biztosított világszerte elismert minőség szinergiáit, ezáltal is öregbítve az abus termékek megbecsülését és hírnevét.

Assa zárak szervíze

Assa zárak szervíze

Foglalkozunk főkulcsrenszerek értékesítésével, lakatos munkákkal, vas- és acélszerkezetek gyártásával, biztonsági védőrácsok, korlátok, kerítések kivitelezésével, továbbá rozsdamentes acélszerkezetek gyártásával. Cégünk 2001 óta a svéd Assa termékek hivatalos szervíze. Ezeknél a termékeknél a kulcsmásolástól kezdve, további zárbetétek legyártásáig, átprogramozásáig bármit meg tudunk oldani. Árusítjuk továbbá az Assa-Abloy cégcsoport egyébb termékeit is melyek lefedik a teljes Euro DIN-es és Skandináv szabványú zárszeelvények és vasalatok teljes skáláját.

kilincs zár vasalat

kilincs zár vasalat

Termékeink között találhatók bejárati ajtózárak fém, műanyag és fa ajtókhoz. A kényelem, illetve a biztonság fokozható távműködtetésű, vagy kóddal nyitható mágneszárakkal, különböző súlyú ajtókhoz alkalmas ajtócsukó olajfékekkel. Kiegészítő megoldásként szolgálhatnak a betörésvédelem szempontjából a különböző méretben és színben kapható hevederzárak, a rácsavarozható, illetve bevéshető másodzárak. Új ajtók készítésénél mindenképpen a többpontos zárak alkalmazását javasoljuk, melyek lehetnek betétműködtetésűek, illetve kilincsműködtetésűek egy, két, vagy három zártesttel. Beszállítóink közé tartoznak: A nagy múltú Euro Elzett Kft, mely ma már a nemzetközi Securidev csoport tagjaként forgalmaz a saját fejlesztésű és gyártású magyar zárakon kívül a francia, lengyel, és szlovák zárakat is. Szintén jó minőségű zárakat forgalmazunk a Roto Elzett Kft.-től, melyek megfelelnek a ral gb, és a din v env szabvány követelményeinek. A Ziur Kft. a spanyol tesa márka importőre, mely szintén széles palettával rendelkezik felhasználási szempontokból.

Síkmágneszárak Forgalmazása

Síkmágneszárak Forgalmazása

Az általunk forgalmazott zárrendszer lényege egy kis áramfogyasztású elektromágnes, amely az ajtótokba építhető bármely pontra, vele szemben az ajtólapra szerelt önbeálló lemezen keresztülzáródó elektromágneses erővonalak tartják zárva az ajtót. Meghibásodása szinte kizárt, mert ez egy mozgó alkatrész nélküli ajtózár, ezért nagy forgalmú bejárati kapuk zárására ideális. Az elektromágnes állandóan rögzíti az ajtót, kivéve, amikor a vezérlő elektronika jelet kap (kulcsos mikrókapcsoló, rádióhullámos indítás, kódkapcsoló, kapunyitó gombnyomás) és a kívánt időre beállított működtető egység nyitva tartja az ajtót.

SzupraZár

SzupraZár

Fő tevékenységi köre a mechanikus biztonságtechnikai berendezések forgalmazása, telepítése és szervízelése. Ezen belül is elsődlegesen a biztonsági zárak, zárbetétek, széfek és kilincs vasalatok forgalmazása. Üzletfilozófiánk szerint alapvetően gyári képviseletként működünk és kiváló minőségű, márkás termékeket forgalmazunk. Európa vezető zárgyártó cégei közül a svájci kaba cég licenc partnere és képviselete, továbbá az olasz gyártók közül a cisa, corbin, Nuova-feb, mab cégek termékeinek vagyunk forgalmazója.

Ujjlenyomatos ajtózárak

Ujjlenyomatos ajtózárak

Tudja Ön, hogy a lakásbetörések legkritikusabb pontja és egyben a leggyakoribb lakásbetörési forma a bejárati ajtó és a zár manipulálásával, gyengeségeinek kihasználásával történik? Tudnia kell, hogy egy ajtó és az ajtózár biztonsága a leggyengébb láncszemétől függ. Az elterjedt hengerzár betéteknél még az egyszerűbb úgynevezett egycsapos kulcs variációja is elegendően nagy ahhoz, hogy álkulccsal nehéz legyen kinyitni. Az ajtó síkjából kiálló hengerzár fogóval eltörhető és az ajtó másodperceken belül nyitható.

Z-Art Ajtók kft.

Z-Art Ajtók kft.

Elkészítjük Önnek korlátját, kerítését egyedi tervezéssel a modern vonalvezetéstől a kovácsoltvasig. Üzletünkben bemutató darabokat láthat, melyek segítenek ötletet adni a mintára, kialakításra nézve, kollégáink pedig a helyszínen egyeztetnek, akár Önnel. Lakatosipari tapasztalatunk immár több mint másfél évtizedes, így szakmai tapasztalatunkra támaszkodva minden igényt ki tudunk elégíteni, legyen szó akár egyetlen zárról, vagy akár egy egész társasház teljes felszereléséig.

Zárbetét, Zár nagykereskedés

Zárbetét, Zár nagykereskedés

Kínálatunk elsősorban zárbetétekből - melyekből minden igényt ki tudunk elégíteni - és hozzá tartózó szolgáltatásokból (zárbetét kódolás, kulcsmásolás) áll. A teljesség igénye nélkül kínálatunkban megtalálhatóak még a különböző zárak, lakatok, olajfékek, valamint kulcsok. Áruházunk nagykereskedés, ezért az árak megtekintése regisztrációhoz kötött.

Tuti menü